Aanleg van verharding

Chiel Motten - Diepenbeek - VerhardingU wil een kronkelend tuinpad, weggetje, terrasvloer of harde ondergrond laten aanleggen in uw tuin? U zoekt een tuinaannemer voor de aanleg van verharding in Diepenbeek en omgeving?

Dan zit u goed bij Chiel Motten en zijn gedreven team!

Mooi én functioneel

Een terras, oprit of tuinpad zijn allemaal soorten verhardingen die een belangrijke invloed uitoefenen op de sfeer die een tuin uitstraalt. Omdat deze verhardingen mee het uitzicht van een tuin bepalen en bovendien ook functioneel moeten zijn, neemt u dus best voldoende de tijd om de juiste materialen te kiezen. Hier kunnen wij u uiteraard mee helpen en over adviseren!

Materialen voor tuinen, paden of opritten

Heel wat mensen kiezen bijvoorbeeld voor grint, kiezel of andere sierstenen voor tuinen, paden en opritten. Ze vormen een prachtige combinatie met perken, groenstroken, struiken en bomen. Kiezels en sierstenen passen bij alle soorten huizen en gebouwen, zowel klassiek als strak modern. 

Er zijn heel veel mogelijkheden, vooral door kleuren en afmetingen.

Wanneer u door tuinaannemer Chiel Motten in Diepenbeek uw verharding laat aanleggen, krijgt u niet alleen een mooi afgewerkte vloer, terras of tuinpad, maar u krijgt ook persoonlijk advies op maat. Twijfel dus niet en neem contact met ons op!

Tuinaannemer Chiel Motten doet geen half werk en kent zijn vak. Zo kunt u bij hem niet alleen terecht voor tuinonderhoud, maar ook voor een volledige tuinaanleg inclusief verhardingen, afsluitingen, grondwerken of het vellen en snoeien van bomen.

Back to Top