Voor tuinaanleg kunt u op ons rekenen!

Chiel Motten - Diepenbeek - TuinaanlegVoor tuinaanleg in Diepenbeek en omgeving bent u aan het goede adres bij Chiel Motten en zijn gedreven team.

Wilt u uw tuin laten aanleggen en beschikt u over een grondplan van een architect of een eigen concept? Dan zijn wij uw geschikte bondgenoot. We leggen graag volledige tuinen aan, maar u kunt ons ook inschakelen voor bijvoorbeeld enkel het aanleggen van een gazon of bloemenperk.

Wenst u een afsluiting te plaatsen rond uw tuin, woning of bedrijf? Vraag het ons gewoon!

Tuinaannemer Chiel Motten verzorgt ook het algemeen onderhoud van tuinen voor particulieren en bedrijven. Dit kan gaan van het snoeien en vellen van bomen of ander groen, het aanleggen van grasmatten tot het plaatsen van beplantingen. Ook voor het inzaaien van uw gazon bent u bij ons in goede en vakkundige handen. Wij maaien ook grasperken, scheren hagen en snoeien struiken, en doen zelfs nog veel meer. Ontdek wat wij nog meer doen op het gebied van tuinonderhoud.

Kunnen wij iets voor u of uw tuin betekenen? Twijfel dan niet ons vrijblijvend te contacteren voor meer info of een gratis offerte omtrent uw tuinaanleg.

Back to Top